Sayananania.

+ Follow||Dashboard

Y A Y O I.






$Gadis 14 June
Saturday, June 18, 2011
<center> ni kes sorang minah tu , orang sponser , thnanks damn :></center>
 

oki-2 . bile aku tengok kalender seminggu sebelum 14 jun , OMAIGOD ! Sasa lahh . aku cepad-2 amek telefon yang memnag tinggal nyawa-2 ikan tu pergi hanttar mesej dekat YANANA , PLAN SAME-2 PASAL BBIRTHDAY SASA .

<center>okie-2 . aku dengan Lee agak bizi dalam gambar tuh :)</center>

<center> ni batch forrm 2 aspuri , comel tak ? ni diambil pade 15jun . sori saje nak buat lambt-2 . okie -2 yang snap Zati , so die tak ade lahh dalam ni :)</center>
kek die ade due beb , mak die sponser , Thanks cikgu Aiza satu lagi sape lagi , abang ohhhh abang :)

seminggu kiterang gaduh dengan die , konon-2 . penat aku tahan gelak setiap kali tengok muke die . hahahahah !

kesian Lee, asyik fikir pasal Fikrul yang curang sampai boleh melelhkan air mate . wwaduhhh !

okie-2 , sori gambar siket , esok lah . kami nak memasak time KH. YYEIII BEST :)